Učenik generacije Dejana Krajačić
Učenik generacije Dejana Krajačić
Posted in Vesti

Dejana Krajačić 7656_ppDejana Krajačić je učenik generacije Naše škole za školsku 2015-2016. godinu i neko ko je u proteklih osam godina aktivno učestvovao u životu i radu škole.

       Njeni drugari za nju kažu da je odan, veran i iskren prijatelj, a ako upitate njenu učiteljicu, predmetnog nastavnika ili bilo kog drugog radnika škole, čućete da je ona jedna draga, ljupka, simpatična i lepo vaspitana devojčica, koju krasi njena upornost, veliki trud, rad, odgovornost, uviđajnost, odmerenost, empatičnost, ambicioznost ali i skromnost.
     Ona je svih ovih godina nizala samo petice, a tu su i specijalne diplome iz: fizike, matematike, hemije,biologije, nemačkog i srpskog jezika.
     Završila je i Muzičku školu u Apatinu, odsek flauta, a trenutno pohađa Muzičku školu u Somboru, odsek violina, mada joj pored ova dva instrumenta nije strano ni muziciranje na klaviru. Ona se služi: engleskim, nemačkim, italijanskim i turskim jezikom.
     Ne znamo šta će biti Dejanin odabir zanimanja u budućnosti, ali joj želimo da i dalje prednjači u onome čime se bude bavila.

Upišite šta tražite i pritisnite lupu za pretragu

Shopping Cart