У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.
Ученик генерације Дејана Крајачић

Ученик генерације Дејана Крајачић

Dejana Krajačić 7656_ppДејана Крајачић је ученик генерације Наше школе за школску 2015-2016. годину и неко ко је у протеклих осам година активно учествовао у животу и раду школе.

       Њени другари за њу кажу да је одан, веран и искрен пријатељ, а ако упитате њену учитељицу, предметног наставника или било ког другог радника школе, чућете да је она једна драга, љупка, симпатична и лепо васпитана девојчица, коју краси њена упорност, велики труд, рад, одговорност, увиђајност, одмереност, емпатичност, амбициозност али и скромност.
     Она је свих ових година низала само петице, а ту су и специјалне дипломе из: физике, математике, хемије,биологије, немачког и српског језика.
     Завршила је и Музичку школу у Апатину, одсек флаута, а тренутно похађа Музичку школу у Сомбору, одсек виолина, мада јој поред ова два инструмента није страно ни музицирање на клавиру. Она се служи: енглеским, немачким, италијанским и турским језиком.
     Не знамо шта ће бити Дејанин одабир занимања у будућности, али јој желимо да и даље предњачи у ономе чиме се буде бавила.