У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

Свечана додела захвалница учитељицама наше школе

Пратећи и подржавајући рад својих чланова Удружење сомборских учитеља је одлуком Управног одбора наградило три учитељице наше школе које су снимањем часова током школовања на даљину дале свој допринос образовању у условима пандемије.

Председница удружења проф. Ружица Вукелић је у четвртак 15.10.2021. уручила новчане захвалнице Снежани Панковић, Вери Пинћир и Лидији Бараћ из апатинске основне школе ,,Жарко Зрењанин”.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Заводом за унапређивање образовања и васпитања је 2020-21. школске године организовало образовно-васпитни рад путем наставе на даљину емитовањем часова наставе, које припремају и реализују наставници запослени у школама на територији Републике Србије.

Снимљени часови чине базу примера добре праксе, која је доступна на РТС Планети и званичној интернет страници Завода и Министарства. Часови из Базе часова емитују се путем Јавног медијског сервиса Србије.

Снимање часова је координирала Школска управа града Сомбора. За први разред је била задужена просветна саветница Александра Милошевић, за други разред начелница Милана Минарски, за трећи разред саветнице Весна Шрајнер и Александра Милошевић и за четврти Весна Шрајнер. Морамо истаћи да без наших колега информатичара не би смо могли успешно извршити овај задатак.