У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

Пријава за полагање пријемног испита на порталу и у школи

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Поштовани родитељи,
као што се упознати, у току је пријављивање ученика за полагање пријемних испита за упис у средње школе и образовне профиле за које је неопходан услов да кандидат положи одговарајући пријемни испит.
Пријава се врши електронским путем преко портала Моја средња школа (mojasrednjaskola.gov.rs) од 12-15.04.2021. године.
Пријава се врши и непосредно у средњој школи која спроводи пријемни испит подношењем пријаве у четвртак и петак 15. и 16.04.2021. године од 9-16 часова.
Пријава у средњој школи се подноси искључиво на обрасцу који достављамо у прилогу овог мејла, који може и да се одштампа са линка https://mojasrednjaskola.gov.rs/Cir/Prijemni-Ispiti/Informator
Родитељ, односно други законски заступник ученика, који пријаву предаје непосредно у школи, попуњава образац у два примерка, од којих један остаје у средњој школи, а на другом средња школа потврђује пријем пријаве и тај примерак предаје родитељу, односно другом законском заступнику као доказ да је предао пријаву.
Накнадни рокови за пријављивање за полагање пријемних испита нису предвиђени.

С поштовањем,
Сектор за средње образовање и васпитање и образовање одраслих[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=“Пријава за пријемни“ style=“flat“ color=“warning“ size=“lg“ align=“center“ i_icon_fontawesome=“fas fa-cloud-download-alt“ button_block=“true“ add_icon=“true“ link=“url:%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F04%2FPrijava_za_prijemni_2021.docx|target:_blank“][/vc_column][/vc_row]