У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

Порука родитељима

„Поштовани родитељи,

Полако се приближавамо крају ове необичне школске године.
На самом њеном почетку ни слутили нисмо какав ће бити њен крај.
Иако нико од свих нас није имао било какво искуство с оваквим видом пандемије, Ви и Ваша деца а и ми, дали смо све од себе да одговоримо новим захтевима који су стављени пред нас.
Док сте, забринути за здравље својих родитеља, своје деце а и своје здравље, морали да радите од куће или са стрепњом идете на посао и покушавали да усагласите све обавезе, уз све то сте и сами постали учитељи и наставници својој деци. Успешно и одговорно сте помагали својој деци, са њима писали, цртали и стварали и успешно сте нас, у одређеним пословима, одменили.
Ваша деца су морала да се прилагоде новим условима и правилима рада, да прихвате останак код куће, одложе своја дружења, жеље и потребе а то је, признаћете, велика жртва и велико одрицање у тим годинама.
Ипак, показали су висок ниво флексибилности и прилагодљивости али и одговорног односа према раду.
Поносни смо на њих, а можете и Ви бити поносни на себе и своју децу!
Уколико смо у нечему погрешили, несигурно застајкивали, деловали Вам на тренутке збуњено, немојте нам замерити. Као и за вас и вашу децу, овакав начин свакодневног функционисања и рада, био је новина и за нас и захтевао је велику способност прилагођавања и флексибилности.
Трудили смо се да деца ни за шта не буду ускраћена.
Најлепше хвала на несебичној подршци коју сте пружили.
Желим свима срећан и успешан завршетак школске године али пре свега, много здравља!“

Овако искрено и срдачно обратила се наша побратимска школа из Врања својим родитељима. Свака реч је брижљиво одабрана. Радо са вама делимо ове поруке,јер сам читајући схватила да је моје мишљење,а верујте и многих других директора,потпуно исто.

С поштовањем,
Сања Шијан,
директор школе