У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

Подела уџбеника „Пажљивко“

Савет за координацију безбедност саобраћаја на територији Општине Апатин у сарадњи са представницима Црвеног крста општине Апатин, представницима Министарства Унутрашњих Послова – Полицијска испостава Апатин и Агенције за безбедност саобраћаја, наставља акцију превентивног деловања у циљу повећања нивоа безбедности учесника у саобраћају, са посебним акцентом на ученике основних школа.
Први део планиране акције спроведен је ове недеље у оквиру које су ученицима 2. разреда основе школе у Апатину подељени уџбеници под називом „Пажљивкова правила у саобраћају“.
Другим делом превентивне активности биће обухваћене и школе у насељеним местима и то: Пригревици, Купусини, Сонти и Свилојеву.
У ОШ „Жарко Зрењанин“ у Апатину је 07. новембра изведена едукативна представа „Сви смо ми пажљивко“ те наведена активност представља наставак приче о Пажљивку.
Порука наведене активности је да сва деца треба да постану независна у саобраћају како би била безбедна на путу од школе до куће и у свим свакодневним ситуацијама.
За спровођење наведене акције набављено је 200 уџбеника.