У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

ОПШТИНСКА СМОТРА РЕЦИТАТОРА

У Малој сали Културног центра Апатин, данас је одржана Општинска смотра рецитатора. Стручни жири који су чинили Марина Филиповић (професор српског као нематерњег језика), Никола Добријевић (професор српске књижевности и језика) и Биљана Шарчевић (просветни радник), није имао ни мало лак задатак, да од чак 46 пријава, од којих је 20 за млађи узраст, 21 за средњи узраст и 5 за старији узраст одабере оне најбоље. Критеријуми процене били су следећи : исправно акцентовање речи, правилна дикција, природност, сугестивност и општи утисак који су рецитатори остварили, својим начинима интерпретације стихова

Од три награђена учесника млађег узраста, две награде су припале нашим ученицима школе, Алекси Рашети ученику трећег разреда и Ђурђи Беслаћ ученици четвртог разреда, који ће представљати школу на Зонској смотри рецитатора у Суботици 15.марта.

Награђеним ученицима додељене су дипломе и пригодни поклони, у знак сећања на овогодишњу Општинску смотру рецитатора. Честитамо ученицима на оствареним резултатима и желимо им много успеха у даљем раду!