У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

Новогодишњи концерт

Ученици и наставници ОMШ „Стеван Христић“ из Апатина, музичка радионица “ Кидс Фест“ и младе наде сомборске рок сцене “ Стоунхенџ“ наступили су на новогодишњем концерту који је у нашој школи одржан за ученике нижих разреда.

Концерт је отворио потпредседник општине Радован Ђукић, који је поздравио све присутне, а ученике обрадовао богатим новогодишњим пакетићима које је обезбедила локална самоуправа. Директорка школе Јасна Павићевић је, такође поздравила ученике и пожелела им срећне наступајуће празнике. Покровитељ овог преелепог догађаја је УГ „Мој Апатин“.

Ученици и наставници ОМШ „Стеван Христић“ су одушевили публику својим хорским изведбама популарних песама, док је музичка радионица „Кидс Фест“ извела неколико познатих дечјих песама уз помоћ својих талентованих, малих, музичких вокала.

Младе наде сомборске рок сцене „Стоунхенџ“ су затвориле концерт својим свежим и енергичним рок наступом, изводећи неке од обрада познатих домаћих рок хитова.

Концерт је био изузетно успешан, а учесници су показали велики талент и музичко знање, те су публику одушевили својим изведбама. Сви учесници су добили велике аплаузе и похвале од публике и наставника.

Новогодишњи концерт у школи је био веома успешан и забаван догађај који је подигао расположење ученика и наставника за нову годину која је пред нама.