У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

Дечија недеља

Првог дана Дечије недеље реализоване су следеће активности:

– Изложба плаката „Дечија права“ ученика од петог до осмог разреда, у холу школе, у сарадњи са наставницама ликовне културе Јеленом Поповић и Данијелом Цветковић.

-Црвени крст Апатин организовао је предавање на тему “Трговина људима” за ученике шестог разреда.

-Ученици трећег разреда, са учитељицом Јеленом Љубеновић Грозданић, посетили су Дом за старе и пензионере. 

-Ученици првог и другог разреда  цртали су по асфалту на главној улици.

 

Другог дана Дечије недеље реализоване су следеће активности:

-На ревији костима направљених од јесењих плодова, под називом “Јесен шета нашим градом”, ученици су показали своју креативност и маштовитост. Док је жири је гласао за четири најкреативнија одељења и три најкреативнија костима, сви смо уживали у пријатној музици.

 

Четири најкреативнија одељења су: I-4 учитељице Анке Миланко, II-6 учитељице Гордане Радаковић, III-2 учитељице Браниславе Радоњић и IV-6 учитељице Бранке Ћопић

Најкреативније костиме направили су: Јована Куриџа I-5, Хелена Ожеговић III-5 и Стефан Дворнић IV-3.

 

Трећег дана Дечије недеље реализоване су следеће активности:

-Ученици од првог до четвртог разреда уживали су у позоришној представи “Несрећна Кафина” која је одржана у Вишенаменској сали школе.

-Ученици седмог  и осмог разреда, чланови Ученичког парламента, посетили су зграду општине Апатин у пратњи специјалног педагога, Марије Рапаић. Ученицима се обратила заменица председника општине Дубравка Кораћ. 

 

Четвртог дана Дечије недеље одржана је традиционална  Дечија пијаца, на којој у улози продаваца буду ученици  трећег и четвртог разреда. 

 

Петог дана Дечије недеље одржан је Јесењи крос на стадиону „Младост”, за ученике од првог до осмог разреда. Најуспешнији такмичари су добили дипломе  и награде за освојена прва три места. 

Више слика погледајте на: https://www.facebook.com/zarko.edu.rs