У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

Брзином до звезда

У организацији Српског атлетског Савеза и Атлетског клуба Апатин, а под покровитељством компаније Yettel, на теренима ОФК „Младост“ Апатин одржано сјајно квалификационо такмичење у оквиру пројекта „Брзином до звезда“. На такмичењу је наступило 120 такмичара и такмичарки, који су трчали на деоници од 40 метара. Након квалификационих трка из осам група у мушкој и женској конкуренцији у полуфинале су се пласирали по двоје најбржих из сваке групе. Полуфинале је реализовано у две полуфиналне трке у обе конкуренције где је наступило најбржих 16 дечака и девојчица који су изборили право наступа на финалном такмичењу у Београду 21.06.2022. године.

У конкуренцији дечака, Јасмин Еуген Таировци као најбржи биће капитен, а троје преосталих финалиста из наше школе који ће наставити такмичење у Београду су Страхиња Сучевић, Александар Радовановић и Милан Смиљанић, из ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин.
Код девојчица је најбржа је била Нија Зорић, а поред ње у Београд иду Софија Бујић, Софија Цветићанин Владислава Поповић и Нина Шакић.
Наступ у квалификационим тркама забележили су још: Димитрије Вејин, Лана Чергић, Јована Kовачевић и Лана Лукић.

Наш град су предтављали ученици ОШ “Жарко Зрењанин” Апатин и чланови Атлетског клуба Апатин.